El malson de les obres a Rodalies

OPINIÓ| L’ESPURNA

Bona nit, 

Benvinguts, benvingudes a una nova temporada del programa El Fanalet.

Una scape room, en això s’ha convertit per a moltes persones cada viatge en Rodalies que els obliga a baixar a Montcada i Reixac per seguir el seu trajecte fins a Barcelona, o a arribar en autobús a Montcada per anar cap a Girona. Les obres tan esperades com temudes i les seves conseqüències, ens obliguen a fer una gincana cada dia i no ens enganyem, no ho portem bé.

Quan qui condueix el tren és l’Administració, estem acostumats a viatges de llarg recorregut. Recordem les paraules de la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez Jiménez, qui va dir que les obres anaven a bon ritme.

I estavem gaudint del paissatge i del viatge de camí quan el soterrament de les víes al seu pas per Montcada i Reixac.

Portàvem mesos i anys amb els dits creuats, segons deia l’11 de febrer en declaracions a TV3, la pròpia alcaldesa de Montcada i Reixac, Laura Campos.

Moviments sí que hi ha hagut, però per dir-nos ara, que les obres seran més cares i molt probablement més tard, com va reconèixer la presidenta d’Adif en una recent visita a l’Ajuntament de Montcada i Reixac.  Traduït,  que com quan prepares la celebració d’un casament, fins que no ha marxat l´últim convidat mai no saps a quant puja la factura. I això que la presidenta d’Adif, en la seva visita a l’Ajuntament de Montcada i Reixac, va quedar sorpresa per tanta gent que l’esperava, encara que molts no l’esperaven a ella, sinó perquè el divendres, al consistori, és dia de casament. Dit això, el casament, el soterrament volem dir, encara es farà esperar. Sigui per A o per B, com canta Julio Iglesias, hem tornat a ensopegar amb la mateixa pedra.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.